Locktång – variera din frisyr!

plattång locktångMed en modern locktång blir det enkelt att variera frisyren. På bara några minuter kan du ha förvandlat den raka, platta frisyren till en massa lyxiga lockar. Perfekt för festen, högtider eller bara för variationens skull.

En locktång kan tillverkas i många olika material, storlekar och typer. Keramik, teflon eller metaller såsom titan är vanliga, och alla har sina fördelar och nackdelar. Keramik har blivit populärt på grund av sin minimala skada på håret och dess otroligt snabba uppvärmningstid.

Den snabba uppvärmningstiden hos en modern locktång gör att du dessutom sparar tid, och med material såsom keramik gör din locktång som sagt minimal skada på ditt hår. Detta i samband med bra hårvård gör att du inte behöver oroa dig för att konstant variation av frisyr kommer skapa problem med håret.

Eftersom det finns väldigt många olika modeller och typer av locktång kan det vara ett bra tips att fråga tex en frisör om vilken som är bäst för ditt hår. Men oavsett om du har långt, tjockt hår eller kortare, tunnare hår finns det en locktång som passar dig och ditt hår. För att inte säga plånbok. Det finns också många guider på internet om hur du väljer en bra locktång